COVID – 19

Τώρα περισσότερο από ποτέ, είμαστε παθιασμένοι με την παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας και πραγματικά αξέχαστες στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Σε απόκριση στις τρέχουσες συνθήκες γύρω από την πανδημία COVID-19, έχουμε εφαρμόσει μια ποικιλία νέων πρωτοκόλλων και υψηλών πρακτικών, σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα καθαριότητας και πολυτελείας. Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε ορισμένα από τα μέτρα που έχουμε εφαρμόσει και τι να περιμένετε στο ξενοδοχείο μας σχετικά με αλλαγές στις ανέσεις, τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ

Για να προωθήσουμε την υγεία και την ασφάλεια της κοινότητάς μας, απαιτείται η χρήση μάσκας προσώπου για επισκέπτες και συνεργάτες σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Στους δημόσιους χώρους, οι επιφάνειες υποβάλλονται σε καθαρισμό με απολυμαντικά νοσοκομείου και αυτός ο καθαρισμός γίνεται σε αυξημένη συχνότητα. Χρησιμοποιήστε  τους σταθμούς απολύμανσης χεριών στην είσοδο κάθε δημόσιου χώρου. Στα δωμάτια, καθαρίζονται πλήρως όλες οι επιφάνειες με καθαριστικά ποιότητας νοσοκομείου πιστοποιημένα με ISO 9001:2015 της TUV HELLAS. Το ξενοδοχείο έχει τοποθετήσει επίσης απολυμαντικό χεριών σε κάθε δωμάτιο για προσωπική χρήση των επισκεπτών. Χρησιμοποιούμε συστήματα καθαρισμού αέρα που είναι αποτελεσματικά έναντι ιών στον αέρα και σε επιφάνειες.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Στο Bungalow White, οι χειριστές τροφίμων εκπαιδεύονται σε ασφαλείς προετοιμασίες φαγητού και πρακτικές εξυπηρέτησης. Οι προμηθευτές τροφίμων και ποτών του ξενοδοχείου, υπόκειντο σε υποχρεωτικές διενέργειες αυτό-επιθεώρησης χρησιμοποιώντας τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων ως οδηγίες και η συμμόρφωση επικυρώνεται από ανεξάρτητους ελέγχους. Επιπλέον, το ξενοδοχείο τροποποιεί τις λειτουργικές της πρακτικές για δείπνο-γεύμα στο δωμάτιο και σχεδιάζει νέες προσεγγίσεις για το πρωινό.

ΜΕΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ & ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ενεργοποίηση πρακτικών κοινωνικής και φυσικής απόστασης, μείωση της επιτρεπόμενης χωρητικότητας σε χώρους, αυξημένη απόσταση μεταξύ επίπλων και διαχείριση περιοχών αναμονής. Προώθηση του προγραμματισμού και της επικοινωνίας πριν από την άφιξη.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Συχνή απολύμανση με συνέπεια σε όλα τα αντικείμενα συχνής αφής, όπως λαβές πορτών. Έχουμε προσθέσει σταθμούς υγιεινής χεριών σε όλο το ξενοδοχείο, ιδιαίτερα σε περιοχές με υψηλή κυκλοφορία. Λεπτομερής καθαρισμός κάθε δωματίου μεταξύ των επισκεπτών. Αφαίρεση μη απαραίτητων αντικειμένων συχνής αφής που δεν μπορούν να απολυμανθούν και παροχή αντισηπτικού χεριών σε κάθε διαμέρισμα. Αξιολόγηση της συχνότητας καθαρισμού για μείωση της επαφής κατά τη διάρκεια της διαμονής των επισκεπτών. Το ξενοδοχείο πραγματοποιεί θερμομετρήσεις για όλους τους συνεργάτες και τους επισκέπτες σε καθημερινή βάση. Ανταποκρινόμαστε γρήγορα στις ανησυχίες σχετικά με την υγεία των υπαλλήλων και επισκεπτών και ακολουθούμε όλες τις τρέχουσες οδηγίες για τη δημόσια υγεία. Οι υπάλληλοι που αισθάνονται άρρωστοι ενθαρρύνονται να μείνουν στο σπίτι. Εκείνοι που εμφανίζουν συμπτώματα θα πρέπει να απομονωθούν, όπως ορίζονται από τις αρχές δημόσιας υγείας, από την έναρξη των συμπτωμάτων και να είναι χωρίς συμπτώματα πριν επιστρέψουν στη δουλειά. Κάθε δωμάτιο καθώς και τα κλινοσκεπάσματα του, καθαρίζονται διεξοδικά και απολυμαίνονται μεταξύ κάθε επισκέπτη. Ο καθαρισμός των λινών γίνεται στους 60°C, σιδερώνονται σε υψηλές θερμοκρασίες και είναι πιστοποιημένος από τις διαδικασίες επιθεώρησης της TUV HELLAS ISO 9001:2015. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού ενώ βρίσκεστε μακριά από το διαμέρισμα. Εάν έχετε συγκεκριμένες προτιμήσεις καθαριότητας ή θέλετε να μην λαμβάνετε υπηρεσία καθαρισμού κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, επικοινωνήστε με την ρεσεψιόν ανά πάσα στιγμή.

Covid – Free πλεονεκτήματα

Μικρή δυναμικότητας ξενοδοχείο για την διασφάλιση της υγείας των πελατών μας

Αυτόνομα και ευρύχωρα διαμερίσματα

Αναβαθμισμένη κατά των ιών καθαριότητα των διαμερισμάτων

Σταθμοί απολύμανσης χεριών στις εισόδους κλειστών χώρων

Νέες προσθήκες στο πρόγραμμα καθαριότητας (care cleaning) για την απομάκρυνση γνωστών παθογόνων.

Υπαίθριοι ανοιχτοί ιδιωτικοί χώροι κατά των ιών για χαλάρωση και ασφάλεια

Ιδιωτικό check in check out

Καθαριότητα κλειδιών διαμερισμάτων

Υπηρεσία δωματίου με παράδοση στην πόρτα χωρίς επαφή